Chciałam się Was poradzić w mojej sprawie, która może wydawać się dosyć nietypowa...ale istotna dla mnie.. Jakiś czas temu poznałam na imprezie fajnego faceta, wymieniliśmy się numerami i od tego czasu mamy ze sobą regularny kontakt, ale niestety głownie przez sms... Ostatnio w naszych rozmowach zeszło na temat sportu itd.. Ja powiedziałam, że chciałabym zacząć biegać, ale jakoś nie mogę znaleźć motywacji, a poza tym sama to pewnie szybo bym się zniechęciła (oczywiście mówiąc to miałam pewien cel.. ). on złapał przynętę i zaproponował, że w takim razie możemy zacząć biegać razem.. Ucieszyłam się od z tego, bo czekałam na taką propozycje z jego strony... Traktuje to jako taką sportową randkę i jak każda kobieta - bez względu na charakter randki - chciałabym wyglądać ładnie i podobać się, dlatego uznałam, że muszę znaleźć odpowiedni strój, który byłby nie tylko odpowiedni do biegania, ale również dodałby mi parę punktów do seksapilu:) Zastanawiam się nad takimi spodniami albo takimi leginsami Czy pomożecie niezdecydowanej?
Spodnie-NIKE-RU-TRACK-FIELD-PINWHEEL-SWEAT-PANTS.png | |
Opis: | |
Rozmiar: | 71.62 KB |
Odsłon: | 11 raz(y) |
|
Spodenki-NIKE-TEMPO.jpg | |
Opis: | |
Rozmiar: | 16.14 KB |
Odsłon: | 11916 raz(y) |
|