Forum Banzaj.pl » Erotyka, sex » Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana?

Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana?

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
delmen

Post 2012-01-26, 12:45  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
dochodzę do wniosku, że zupełnie nie rozumiem kobiet, albo ja trafiam na takie co dają mylne sygnały, albo nie umiem ich poprawnie odczytać. Jedna z moich koleżanek z pracy ostatnio zaczęła wyraźnie bardziej się mną interesować, przychodzić bez powodu do mojego pokoju, dopytywać o wiadome sprawy. a że ona też wpadła mi w oko, kiedyś ot tak złapałem ją za rękę, ona wtedy jak się odwinęła i nakrzyczała co ja sobie wyobrażam, że ona jest miła, a ja już chce ją poderwać...jak to jest z tymi kobietami? jak ich wyczuć?
Reklamy
S. Expert

Post 2012-01-26, 13:18  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
rob swoje tylko drobnymi kroczkami, jesli jest zainteresowana faktycznie to kwestia czasu, kazda kobieta chce zachowac pamietaj pozory ze nie jest łatwa, trzeba drazyc systematycznie do celu a bedzie ok Smile
lunis

Post 2012-01-26, 14:45  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
oj skąd ja to znam. z tym ze ja jestem kobietą, polubiłam chłopaka, znamy sie tylko z pracy, jest bardzo miły, więc czesto prosze go o pomoc. nie wiem skąd mu przyszlo do glowy ze jest dla mnie idealnym kandydatem na partnera. nasze stosunki musialam poluznic gdyz chyba za duzo nadziei mu dawałam. zrób to samo, wyluj, a wtedy zobaczysz jak to naprawdę z nią jest. jak bedzie lgnęła do ciebie jeszcze bardziej, a ty bedziesz nieuchwytny to znaczy ze cos jest na rzeczy i wtedy mozesz działac.
Gowor

Post 2012-01-30, 21:13  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
Na mój gust jest sporo oznak wzajemnego zainteresowania, to się porostu czuje. to widać, często jest skrępowanie i "niby" unikanie spojrzeń. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie Smile Miałem wiele takich już...
kapitan25

Post 2012-01-30, 21:15  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
tez kiedys mialem taki problem jak Ty... Ale na szczescie, pewnego razu to taka jedna zaczela mnie podrywac, nie musialem nawet myslec nad gadka Very Happy i oto: jestem z nia juz 4 lata Smile
hipiska55

Post 2012-01-31, 00:53  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
Tylko spokój Cię może uratować jeśli chodzi o kobietęSmile Jeśli to nie wystarczy,musisz zastosować odpowiednie metody.Myślę,że znajdziesz je na stronie Pana Marcina Szabelskiego-specjalistę w sprawach damsko-męskich.Prowadzi nawet specjalne kursy na ten temat.Moja koleżanka bardzo go zachwalała.Może ktoś inny wie coś więcej na jego temat?
horteska

Post 2012-01-31, 08:57  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
Kobiety nie musisz wyczuwać. Jeśli Ty będziesz coś do niej czuł i ona do Ciebie to samo zaiskrzy. Musisz po prostu wyluzować i dać się ponieść uczuciom. Kobiet nie lubią być podrywane sztucznie. Jeśli nie wiesz jak to robić podpytaj kolegów, albo może jakieś poradniki. Ale pamiętaj, staraj się być naturalny.
bambimax

Post 2012-01-31, 10:16  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
Tak naprawdę to już tak jest ze my kobiety jesteśmy zmienne i ciężko nas zrozumieć. Może ta twoja koleżanka wysyła ci sygnały żebyś się nią zainteresował ale tak po woli bo my lubimy być zdobywane delikatnie, stopniowo i romantycznie.
Asik

Post 2012-01-31, 12:31  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
bambimax napisał: Tak naprawdę to już tak jest ze my kobiety jesteśmy zmienne i ciężko nas zrozumieć.

Bambimax dobrze gada - polać Jej Smile
lodzik

Post 2012-02-01, 15:36  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
Ja słyszałem ,że jak kobieta jest zaintersowana to się uśmiecha i bawi włosami.. da się to tez spokojnie zaobserwowaćWink
Bartos

Post 2012-02-02, 14:08  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
Ciezko powiedziec, bo kazda kobieta jest inna i sie inaczej zachowuje.
Mika87

Post 2012-02-12, 21:45  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
A co myślicie o Kobietach, które robią pierwszy krok? Czyli pierwsza zagaduje, potem np, w kinie kładzie rękę na ramieniu, a ostatecznie namiętnie całuje?:>
S. Expert

Post 2012-02-13, 00:56  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
a co mozna myslec, pozytywnie, kobieta z jajami w koncu Smile
MeskaBizuteria_pl

Post 2012-02-23, 23:38  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
kobiety okazują zainteresowanie na dwa sposoby świadomie i nieświadomie.
delmen

Post 2012-03-04, 21:50  //  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana? Odpowiedz z cytatem
ciężka sprawa z tymi laskami, oj ciężka... ale od Szabelskiego porady poczytałem, wasze też, mam nadzieje na poprawę, w końcu trzeba jakąś kobietę zatrzymaćna dłużej Smile
Forum Banzaj.pl » Erotyka, sex »  Jak poznać czy kobieta jest zainteresowana?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Recepcja

Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!

W dziale Gry

W dziale Motoryzacja

W dziale Extreme

W dziale High-Tech

W dziale Sport