Forum Banzaj.pl » Sprzęt audio, DVD, TV, kino domowe » Czy s300 pobiera automatycznie kanały do NC+?

Czy s300 pobiera automatycznie kanały do NC+?

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
error

Dołączył: 26 Paź 2014
Posty: 835
Post 2015-02-18, 13:56  //  Czy s300 pobiera automatycznie kanały do NC+? Odpowiedz z cytatem
Siemka!

Mam w domu tuner Ariva S300 i chciałbym dokupić abonament NC+. Pytanie czy s300 pobierze automatycznie kanałów?

Jakie jeszcze ciekawe funkcjonalności posiada ten tuner?
Reklamy
fleszyn

Dołączył: 31 Paź 2012
Posty: 851
Post 2015-02-19, 16:15  //  Czy s300 pobiera automatycznie kanały do NC+? Odpowiedz z cytatem
Generalnie masz to w instrukcji obsługi (u nich na stronie fergusona jest to napisane). Ale generalnie to tak. Po podłączeniu tunera do anteny, włożeniu karty dekoder powinien sam pobrać listę kanałów.
PiotrekK

Dołączył: 29 Lip 2014
Posty: 25
Post 2015-02-25, 14:48  //  Czy s300 pobiera automatycznie kanały do NC+? Odpowiedz z cytatem
To ja również mam pytanie dotyczące s300 tyle, że bardziej skomplikowane, a w instrukcji, albo tego nie ma, albo nie mogę znaleźć. Dokładnie chodzi w jaki sposób mogę skonfigurować Emu na tym dekoderze? Ślęczę nad tym już pół dnia i zacząłem szukać po sieci bo brak mi pomysłu.
Forum Banzaj.pl » Sprzęt audio, DVD, TV, kino domowe »  Czy s300 pobiera automatycznie kanały do NC+?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Aviar R67 - rzut okiem na prototyp

Recepcja

Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!

W dziale Kultura

W dziale High-Tech

W dziale Lifestyle

W dziale Gry

W dziale Extreme

W dziale Motoryzacja

W dziale Sport

W dziale Biznes, Finanse, Prawo